Eat & Drink

Kompleksi Algedi është destinacioni i përsosur për të rinjtë dhe familjarët ku relaksi është fjala kyçe. Gjithsej 200 shezllon dhe plaxh i mrekullueshëm dhe përbëjnë atë që mund të quhet me krenari vendi ideal në Vlorë.

Eat & Drink

Kompleksi Algedi është destinacioni i përsosur për të rinjtë dhe familjarët ku relaksi është fjala kyçe. Gjithsej 200 shezllon dhe plaxh i mrekullueshëm dhe përbëjnë atë që mund të quhet me krenari vendi ideal në Vlorë.

Akomodimi

Ne ofrojmë për klientër tanë 150 dhoma të pozicionuara në dy zona kryesore:

– Folie Marine Beach Hotel, me 90 dhoma dhe suita me pamje nga deti. Arreduar me një dizajn unik të gjitha dhomat ofrojnë rehati, elegancë dhe luks.

– Soleil Village me 60 dhoma, të pozicionura 10 m larg detit, me një arkitekturë mesdhetare të frymëzuar nga shtëpitë lokale të cilat do t’ju ofrojnë momente relaksimi, ndërsa shijoni pamjen nga kopshti i ullinjve dhe detit fantastik.

WhatsApp Image 2020-07-11 at 09.26.53 (3)
WhatsApp Image 2020-07-11 at 09.26.53 (3)

Akomodimi

Ne ofrojmë për klientër tanë 150 dhoma të pozicionuara në dy zona kryesore:

– Folie Marine Beach Hotel, me 90 dhoma dhe suita me pamje nga deti. Arreduar me një dizajn unik të gjitha dhomat ofrojnë rehati, elegancë dhe luks.

– Soleil Village me 60 dhoma, të pozicionura 10 m larg detit, me një arkitekturë mesdhetare të frymëzuar nga shtëpitë lokale të cilat do t’ju ofrojnë momente relaksimi, ndërsa shijoni pamjen nga kopshti i ullinjve dhe detit fantastik.

Evente

Tek Kompleksi ALGEDI mund të organizoni eventet më të paharrueshme pasi ofrojmë shërbimin më të përsosur për një event. Stil të lehtë, shërbime të shkëlqyera dhe lehtësira të mrekullueshme, vetëm tek Folie Marine.

Evente

Tek Kompleksi ALGEDI mund të organizoni eventet më të paharrueshme pasi ofrojmë shërbimin më të përsosur për një event. Stil të lehtë, shërbime të shkëlqyera dhe lehtësira të mrekullueshme, vetëm tek Folie Marine.

Plazhi

Vendi i përsosur për të rinjtë dhe familjarët! Relaks dhe argëtim! Rreth 200 Shezlon dhe Gaxebo sigurojnë hapësirë të mjaftueshme për grupe shoqërore. Ideal për relaks pas një viti të lodhshëm.

plazhi
plazhi

Plazhi

Vendi i përsosur për të rinjtë dhe familjarët! Relaks dhe argëtim! Rreth 200 Shezlon dhe Gaxebo sigurojnë hapësirë të mjaftueshme për grupe shoqërore. Ideal për relaks pas një viti të lodhshëm.