plazhi

PLAZHET

Shijoni plazhin më të bukur të Vlorës!

PLAZHET

Shijoni plazhin më të bukur të Vlorës!

beach2

Relax

Në mbretërinë e relaksit, qetësisë dhe sigurisë! Ky është plazhi ideal për familjarë me fëmijë në të gjithë bregdetin!

beach2

Relax

Në mbretërinë e relaksit, qetësisë dhe sigurisë! Ky është plazhi ideal për familjarë me fëmijë në të gjithë bregdetin!

Shërbim i dedikuar

Plazhi prej 200 shezlone është i ndërtuar me pedana mbi det duke e kthyer në hot spotin e zonës. Shërbim i dedikuar në shezlone!

beach4
beach4

Shërbim i dedikuar

Plazhi prej 200 shezlone është i ndërtuar me pedana mbi det duke e kthyer në hot spotin e zonës. Shërbim i dedikuar në shezlone!