EAT & DRINK

Zbuloni botën tonë të shijes!

EAT & DRINK

Zbuloni botën tonë të shijes!

Algedi Beach Bar

Beach Bar për të shijuar një koktej, një festë pasditeje dhe pamjen më të mirë ndonjëherë, një det kristal.

beach bar
beach bar

Algedi Beach Bar

Beach Bar për të shijuar një koktej, një festë pasditeje dhe pamjen më të mirë ndonjëherë, një det kristal.

algedirestaurant

Algedi Restaurant

Beach Bar për të shijuar një koktej, një festë pasditeje dhe pamjen më të mirë ndonjëherë, një det kristal.

algedirestaurant

Algedi Restaurant

Beach Bar për të shijuar një koktej, një festë pasditeje dhe pamjen më të mirë ndonjëherë, një det kristal.