MODERNE & TRADICIONALE

Zbuloni botën tonë të shijes që mikson kuzhina të ndryshme dhe të shkëlqyera: Italiane dhe Tradicionale. Pejsazhi i bregut të detit dhe ushqimet e shijshme do t’ju mbushin me frymëzim pas përvojës tonë kulinare.

MODERNE & TRADICIONALE

Zbuloni botën tonë të shijes që mikson kuzhina të ndryshme dhe të shkëlqyera: Mesdhetare, Gourmet, Sushi, Indiane dhe Tradicionale. Pejsazhi i bregut të detit dhe ushqimet e shijshme do t’ju mbushin me frymëzim pas përvojës tonë kulinare.

PLAZHI

Mos humbisni një nga plazhet më të mira në zonën e Vlorës. Muzikë e përzgjedhur, atmosferë relaksuese dhe mikpritëse duke ju mundësuar pushime të paharrueshme .

PLAZHI

Mos humbisni një nga plazhet më të mira në zonën e Vlorës. Muzikë e përzgjedhur, atmosferë relaksuese dhe mikpritëse duke ju mundësuar pushime të paharrueshme .

WhatsApp Image 2020-07-11 at 09.26.53 (3)

DHOMAT

Ne ofrojmë për klientët tanë 20 dhoma të pozicionuara pranë detit: Kompleksi Algedi, me 20 dhoma me pamje nga deti, me një dizajn unik plot rehati, elegancë dhe luks.

WhatsApp Image 2020-07-11 at 09.26.53 (3)

DHOMAT

Ne ofrojmë për klientët tanë 20 dhoma të pozicionuara pranë detit: Kompleksi Algedi, me 20 dhoma me pamje nga deti, me një dizajn unik plot rehati, elegancë dhe luks.